Колку изнесувала просечната нето плата во 2016 година по региони во Македонија?

Според податоците на Државниот завод за статистика, жителите на скопскиот регион добиваат највисока просечна нето плата од 26243 денари, додека

Прочитај повеќе

САД му нареди на ММФ да ги намали високите плати и трошоци!

Американскиот министер за финансии Steven Mnuchin го повика Меѓународниот Монетарен Фонд (ММФ) да ги намали трошоците, намалувајќи ги платите и привилегиите

Прочитај повеќе

Словенија до 2030 ќе биде држава без автомобили на бензин и дизел!

Словенечката влада во четвртокот го усвои новиот национален план во секторот енергетика кога станува збор за алтернативните горива, според кој

Прочитај повеќе

Како менувањето на логото на познатите брендови се одразило на нивните приходи

Еден од најдобрите начини да привлечете корисници (клиенти) е да имате солидно и јасно лого, се наведува во истражувањето на

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!