Ќе се отпуштат 15 000 луѓе во македонските челичарници?

Денеска на прес-конференција претседателот на Здружението на металургија при Стопанската комора, Митко Кочовски изјави дека на 15.000 вработени им се

Прочитај повеќе

Русија ќе го блокира Telegram, најбезбедната апликација за комуницирање

Руската влада започна правна постапка за блокирање на апликацијата Telegram во земјата. Рускиот медиумски регулатор Роскомнадзор бара блокирање бидејќи компанијата

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!