Ќе се зголемуваат придонесите за пензиско и старосната граница за пензија

Владата и економските аналитичари подготвуваат два модела за стабилизирање на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување. Анализата на експертскиот тим

Прочитај повеќе

Ќе се субвенционира поставувањето фотонапонски панели за граѓаните да продаваат струја?

Министерството за економија  потврди дека по донесувањето на Законот за енергетиката и подзаконските акти, ќе се разгледува можноста за субвенционирање

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!