Покажувањето на децата дека со напорна работа се успева ги охрабрува напорно да работат на себе

Децата на возраст од околу 15 месеци можат да бидат истрајни во остварувањето на целите, ако ги гледаат возрасните како

Прочитај повеќе

Универзитети што создале најмногу милијардери

Еве ја листата на универзитети каде што дипломирале најмногу милијардери. 10. Cambridge е единствен универзитет од стариот континент, поточно единствен кој не

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!