Независен француски консултант нуди можност за пласирање на македонски производи или услуги на францускиот пазар!

Македонија2025 во соработка со независниот француски консултант – Албан Ибраимоски им овозможува на македонските компании да ги пласираат своите производи или услуги

Прочитај повеќе

Конференција за современите трендови во бизнисот како блокчеин, алтернативно финансирање итн

Денеска во организација на Стопанската комора на Македонија се одржува конференција за современите трендови во бизнисот: „блокчеин“ технологијата, „краудфандинг“ моделите

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!