Сеавус Инкубатор: втор повик за пред-акцелераторската програма наменета за ИТ стартапи

Сеавус Инкубатор го отвори вториот повик за аплицирање на пред-акцелераторската програма која е наменета за ИТ стартапи од Македонија. Преку

Прочитај повеќе

Акцелераторска програма за стартапи со фонд од 50.000 долари

Сите заинтересирани стартапи, CEED Hub Skopje ги повикува да се пријават на акцелераторска програма која има фонд од 50.000 долари кои

Прочитај повеќе

Иницијатива: PayPal за продажни места во Македонија

Денес, основачот и со-сопственик на Логин Системи, Венко Глигоров, заедно со дел од фесјбук и твитер заедницата покренаа иницијатива за

Прочитај повеќе

Бесплатна поддршка за дизајнерски стартапи

Бесплатна поддршка за дизајнерски стартапи преку 12-неделна Пред-акцелераторска програма Програмата „Зголемување на пазарната вработливост“ Increasing Market Employability – IME, имплементирана

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!