Истражување и Развој како најзначајна конкурентска предност на компаниите во денешницата!

Секоја држава има потреба од зголемување на БДП, здрави и силни домашни компании, креирање на нови работни места, девизен прилив,

Прочитај повеќе

Сајбер криминалците полека го напуштаат Bitcoin сега користат Litecoin

Cyber криминалците сега ја користат криптовалутата litecoin за плаќање преку dark web наместо bitcoin, покажува новото истражување. Компанијата за сајбер

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!