Сајбер криминалците полека го напуштаат Bitcoin сега користат Litecoin

Cyber криминалците сега ја користат криптовалутата litecoin за плаќање преку dark web наместо bitcoin, покажува новото истражување. Компанијата за сајбер

Прочитај повеќе

Уште една турска компанија ќе инвестира во Бунарџик

На прес-конференција владиниот портпарол Миле Бошњаковски, изјави дека министрите вчера ја прифатиле предлог одлуката за определување на периодот на закуп

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!