Генијот Милтон Фридман го предвидел биткоин уште во минатиот век!

Милтон Фридман уште на крајот на минатиот век поточно во 1999 година, во едно телевизиско интервју го предвиде настанокот на

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!