Уште една турска компанија ќе инвестира во Бунарџик

На прес-конференција владиниот портпарол Миле Бошњаковски, изјави дека министрите вчера ја прифатиле предлог одлуката за определување на периодот на закуп

Прочитај повеќе

Германската компанија „Кеслер“ ќе произведува електромотори во Бунарџик

Германската компанија „Кеслер“ ќе гради фабрика во Технолошко индустриската развојна зона Скопје 1, каде ќе произведува електромотори и најавува 80

Прочитај повеќе

Започна изградбата на турската Чагатај Кабло во Бунарџик

Во средата започна изградбата  на турската компанија Чагатај Кабло во ТИРЗ Скопје 1, што ќе произведува кабли за автомобилската индустрија пред

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!