Пензиите, терет кој ќе не врати назад во 1980-тите

Македонија секоја година троши околу 1 милијарда евра на пензии. Придонесите кои ги плаќаат вработените обезбедуваат едвај 550 милиони евра

Прочитај повеќе

Со предлог буџетот за 2018 година Македонија ќе се задолжи над 854 милиони евра!

Според предлог буџетот за 2018 година максимално предвидениот износ на задолжување ќе изнесува над 854 милиони евра! Од тие 854 милиони

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!