Реформата на Доналд Трамп е многу повеќе од намалување на корпорaтивниот данок

Даночната реформа на Трамп во САД, сигурно ќе биде најмногу коментирана фискална реформа во догледно време. Единствениот податок со кои

Прочитај повеќе

Бизнисмените се противат на зголемувањето на персоналниот данок на доход

На трибината организирана од страна на Асоцијацијата на менаџери на Македонија каде освен нивните членови беа присутни и премиерот Зоран

Прочитај повеќе

Рамниот данок да остане а нека се воведе прогресивен данок – но надолу

Поддржувам рамниот данок да остане. Едноставен е и со пристоен процент. Ако веќе мора да се воведе прогресивен данок, тогаш

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!