Потенцијални пречки од ЗТД за инвестиции на бизнис ангели

Досега во Р.М. се направени неколку инвестиции на бизнис ангели во стартап компании. Инвестицијата на бизнис ангелите се реализира со

Прочитај повеќе

Законска регулатива за стартапи

Македонскиот стартап еко систем Во последните неколку години, особено 2015 и 2016 заживува македонската стартап сцена. Пример за тоа се:

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!