Уште една турска компанија ќе инвестира во Бунарџик

На прес-конференција владиниот портпарол Миле Бошњаковски, изјави дека министрите вчера ја прифатиле предлог одлуката за определување на периодот на закуп

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!