Поради победата на Доналд Трамп изгуби 4 милијарди долари

Падот на мексиканскиот песос и цената на акциите, најмногу ги погодиле милијардерите во Мексико, а посебно еден. Петтиот на листата

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!