Дубаи ја лансира првата државна криптовалута emCash!

Сите врсти на услуги наскоро ќе можат да бидат плаќани со помош на emCash криптовалута со сопствен blockchain на чиј развој и имплементација работи

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!