Со предлог буџетот за 2018 година Македонија ќе се задолжи над 854 милиони евра!

Според предлог буџетот за 2018 година максимално предвидениот износ на задолжување ќе изнесува над 854 милиони евра! Од тие 854 милиони

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!