Купуваме облека од Северна Кореја, а мислиме дека е кинеска!

Кинезите смислија начин на искористување на евтината работна сила на другите држави, а облеката ја пласираат како своја! Кинеските текстилни

Прочитај повеќе

Запознајте го Кинезот кој го пресели производството во САД бидејќи му е поевтино

Се навикнавме да слушаме како големите компании од САД го преселуваат своето производство во Кина, како би заштедeле на работна

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!