Сајбер криминалците полека го напуштаат Bitcoin сега користат Litecoin

Cyber криминалците сега ја користат криптовалутата litecoin за плаќање преку dark web наместо bitcoin, покажува новото истражување. Компанијата за сајбер

Прочитај повеќе

Генијот Милтон Фридман го предвидел биткоин уште во минатиот век!

Милтон Фридман уште на крајот на минатиот век поточно во 1999 година, во едно телевизиско интервју го предвиде настанокот на

Прочитај повеќе

Дубаи ја лансира првата државна криптовалута emCash!

Сите врсти на услуги наскоро ќе можат да бидат плаќани со помош на emCash криптовалута со сопствен blockchain на чиј развој и имплементација работи

Прочитај повеќе

Русија ќе развива национална криптовалута

Централната банка ќе развива национална криптовалута, рече заменик претседателот на Централната банка на Русија, Olga Skorobogatova, а пренесува руската агенција TASS. „Регулаторните

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!