Кејнз, бизнис циклусите и македонскиот револт против реалноста

Изборите завршија на станарден македонски начин, со насилство, притисоци, мешање на меѓународниот фактор, и традиционално одсуство на идеолошка дебата околу

Прочитај повеќе

Генијот Милтон Фридман го предвидел биткоин уште во минатиот век!

Милтон Фридман уште на крајот на минатиот век поточно во 1999 година, во едно телевизиско интервју го предвиде настанокот на

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!