Главна причина зошто најдобрите студенти не се претприемачи!

Седам во публика на настанот “Знам дека можеме” и ги слушам говорниците и почнувам искрено да им се восхитувам за

Прочитај повеќе

Дали има доволно претприемачи кои би го искористиле евентуалното кратење на даноци и регулативи?

Овде често знаеме да напишеме дека сме за мали даноци и регулативи, со кои бизнисот ќе расте побрзо. Некако забораваме

Прочитај повеќе

Промоција на публикација со ресурси за млади претприемачи

Дојдете на промоција на публикација со ресурси за млади претприемачи, која ја подготвивме во соработка со институции, креативни хабови, технолошки

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!