Започна пријавувањето за субвенции за соларни колектори и ПВЦ-прозорци во домаќинствата

Започна пријавувањето на домаќинствата за надоместување на дел од трошоците за купени и вградени ПВЦ или алуминиумски прозорци и за

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!