Hoyt Brian Yee: Ние вложуваме во Србија 1,5 милијарда а Русија 80 милиони долари, треба да знаете кој колку дава!

Во интервју за FoNet, заменик-помошникот државен секретар за Европа и Азија во американскиот Стејт департмент Hoyt Brian Yee, изјави дека јавноста

Прочитај повеќе

Србија ќе основа државна градежна компанија

Потпретседателот на владата на Србија и министер за градежништво, инфраструктура и сообраќај Зорана Михајловиќ, изјави денес дека со претседателот на

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!