Љубе Бошковски стана советник за странски инвестиции на премиерот Зоран Заев

Љубе Бошковски ќе биде посебен советник за странски инвестиции во Кабинетот на премиерот Зоран Заев. Владата потврди дека Бошковски бил

Прочитај повеќе

Мерките за привлекување странски инвестиции се трошок кој мора да се поднесе

Без оглед дали сте поддржувач или противник на претходната власт, не можете да оспорите дека таа постави сосема нови стандарди

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!