Marc Faber: Ако Donald Trump направи трговска војна повеќе штета ќе има САД отколку Кина

Еден од најголемите инвестициски авторитети Marc Faber изјавува дека ако има трговска војна која би ја преводел Trump повеќе штета ќе

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!