Филип Видиновски: рекордното загадување е заради ГРЕЕЊЕТО НА ЌУМБИЊА!

Не знам од што повеќе сум разочаран: дали од „мерките“ кои владата ги предлага за справување со екстремното загадување, или

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!