Исповест на Хрватот кој заминал во Исланд, неверојатна приказна

Парламентарниот претставник Горан Алексиќ на својата Фејсбук странa сподели интересни забелешки на еден Хрват кој одлучил својот живот да го

Прочитај повеќе

Хрватски иноватор кој направи мини котел за ракија започнува со масовно производство

Пребарувајќи низ интернет какви се котли за ракија има, 62 годишниот, Стјепан Хршак од хрватскиот град Преграда, дошол до многу

Прочитај повеќе

Инвестициите во хрватските стартапи во 2016 година се поголеми за 37% во однос на претходната година

Трета година по ред Загрепскиот инкубатор за претприемништво (ZIP) собира информации од јавно објавените инвестиции во хрватските стартапи, а од

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!