Бројките од НБРМ ја потврдија катастрофалната ситуација во македонската економија

Имено, во Q3/2017, НБРМ регистрира одлив на странски директни инвестиции, што укажува дека не само што нема нови странски директни

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!