Од словенечка компанија украдени се биткоини во вредност од над 60 милиони евра

Словенечката полиција потврди дека компанијата со седиште во Словенија која се занимава со криптовалути, пријавила исчезнување на голема количина биткоини

Прочитај повеќе

Деривати на Bitcoin ќе се тргуваат на американскиот пазар на капитал!

Три американски берзи на кои се тргува со финансиски инструменти добиле одобрување од Федералната комисија за тргување со фјучерс договори (CFTC) 

Прочитај повеќе

Nouriel Roubini : Bitcoin е шпекулативен меур кој ќе експлодира

Криптовалутата bitcoin е исклучителен шпекулативен меур кој на крајот ќе експлодира, предупредува познатиот економист Nouriel Roubini, познат како “доктор Пропаст”. “Според

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!