Кои акции ги купуваа Warren Buffett и George Soros во последниве месеци?

Три познати американски инвеститори во последните неколку месеци вложија дополнителни десетици милијарди долари во акции надевајќи се на многу подобро

Прочитај повеќе

Еу се наоѓа пред колапс предупредува George Soros

Коктелот од Brexit, емигрантската криза и можниот банкарски колапс може да стане смртоносен за ЕУ, додека светскиот финансиски систем стои

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!