Деривати на Bitcoin ќе се тргуваат на американскиот пазар на капитал!

Три американски берзи на кои се тргува со финансиски инструменти добиле одобрување од Федералната комисија за тргување со фјучерс договори (CFTC) 

Прочитај повеќе

Ефектот Трамп: S&P 500 и Nasdaq го достигнаа највисокото ниво во историјата

На Wall Street во петокот, индексите на S&P 500 и Nasdaq го достигнаа највисокото ниво во историјата, благодарение на надежда на вложувачите

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!