Детокс со Коста и Илина

Дали сте спремни да се ослободите од ограничувањата?
Дали сте спремни да се ослободите од СТРАВОТ?
Дали сте спремни да бидете УСПЕШНИ?

На овој еднодневен семинар заедно со Коста и Илина ќе научите многу нешта за себе, ќе ги освестите сите начини на кои се самосаботирате, ќе одредите разни стратегии за постигнување на вашите цели, ќе се ослободите од ограничувачките верувања и стравот, ќе ги освестите замките на ЕГОТО, ќе се мотивирате, инспирирате и најважно од се ќе се искачите на вибрацијата на успехот.

Темите кои ќе ги работиме се:
– Поставување на цели
– Стравот и замките на егото
– Тркало на животот
– Ограничувачки верувања
– Простување
– Одлуки и акција
– Скалила на успехот
– Визуализации
– Новата приказна на мојот успех

На овој семинар ќе научите многу работи кои самите можеби не би ги научиле за една цела година.
За да постигнеме било какви резултати во својот живот, потребно е да ги преминеме границите на нашиот ум.
Со ограничен начин на размислување, можеме да живееме само ограничен живот.
Единственото нешто кое не дели од нашите соништа е ОДЛУКАТА.

КАКВА Е ВАШАТА ОДЛУКА?

Предавачи:

1.Коста Петров – основач и извршен директор на Пи Ворлд, автор на бестселери, ПР експерт

2.Илина Ведран – Говорник, автор, првиот лиценциран тренер за личен развој по методата на Лујза Хеј во Мк

Цена за уплати до 05.09 – 3500 денари
Цена од 05.09 – 4500 денари

По завршувањето на семинарот уччесниците добиваат сертификати за присуство

Пријави на info@ilinavedran.com 076 269 268

Локација: ТЦЦ Гранд Плаза

Датум: 17 Септември

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!