Министерот за земјоделство Хоџа: Оваа не е најлошата година

Аријанит Хоџа, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, посочи дека ова не е катастрофална година за производителите на тутун и

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!