Што е Друпал? Полудневна работилница за запознавање со основите на Друпал

8-ми април (петок) 18:00 – 21:00 | Road House Скопје

Што е Друпал?

Полудневна работилница за запознавање со основите на Друпал.

Наменета за: Оние кои се заинтересирани за запознавање и имплементрање на Друпал.

Цена: Бесплатно – задолжителна регистација на https://www.eventbrite.com/e/24380788595 или на drupal.mk

 

error: Content is protected !!