Како да ги задржите најдобрите вработени во вашата компанија?

Успешните претприемачи, оддамна ја имаат препознаено важноста на своите вработени и затоа тие сакаат најдобрите вработени секогаш да ги задржат

Прочитај повеќе

Утрински “ритуал” на Ashton Kutcher со кој ја зголемил продуктивноста

Постојат некои изненадувачки податоци кои покажуваат дека 80% од милениумците спијат со своите телефони. Друга студија пак, открива дека 40%

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!