И парите се енергија со Зоран Витанов, Марина Анчевска и Катерина Ангеловска

И ПАРИТЕ СЕ ЕНЕРГИЈА

Колку често викате немам пари и немам време?
Кои се вашите верувања во врска со парите?
Како би било доколку би рекле: “Имам доволно пари и во овој момент изборот е мој, каде ќе ги насочам. “
Штедењето е стил на живеење. Истото не е поврзано со немање пари туку со култура на живеење и финансиска свесност.
Вашиот однос кон парите укажува на тоа дали размислувате долгорочно и колку свесно ја креирате вашата животна стратегија.
Веруваме дека ова е тема која што и вам ви е интересна.

28 јуни од 18 до 20,00 часот во Јавна Соба.
Предавачи: Зоран Витанов и Марина Анчевска.
Наша гостинка е Катерина Ангеловска, тренер за принципи за успех по методот на Jack Canfield.
Веруваме дека ќе ве инспирираме да го погледнете вашиот однос кон парите од друг агол и можеби да ги привлечете како енергија.

За овој настан инвестирајте 500 денари и добијте одлични совети од искусни предавачи со чаша шампањско и мезе!
Местата се ограничени.
Пријавете се на: 078 402762
contact@centerbpsee.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!