Пунктови за донации за поплавените семејства во Скопје

Скопје:

1. МИТ Универзитет, Центар, City Gallery 10-17 часот
2. Поранешен Жито Лукс, ул Иван Аговски бр 10, Карпош 1
3. Сите основни училишта, општина Аеродром, 8-20 часот
4. ВЕРО центар, од 13 часот
СИТИ МОЛ, од 10 до 22 часот;
5. НАНО бар во Дебар Маало, секој ден, 8-01 часот
6. Момин Поток
7. ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ 25-ти Мај се наоѓа во Ченто таму е крајниот пункт за предавање на донациите
8. Општина Гази Баба
9. Во ООУ „Гоце Делчев“ Аеродром во Горно Лисиче и Долно Лисиче е отворен пункт за собирање на донациите, 8.8.2016 г. од 8-22ч
10. Пункт за оставање и за подигање донации во Инџиково: кај автобуската кај игралиштето.
11. Хуманитарна организација ” Св. Спас ” – Драчево, Информации на тел. 078/383-743 отец Оливер
12. Кисела вода, пред маркетот Веро, 8-20 часот
13. Krstevski music: 3 члено семејство на 2-3 дена, krstevski _music@yahoo.com i ostavete tel br..
14. Понеделник, 14:00, на големиот паркинг пред Борис Tрајковски
15.Cat Cafe, Карпош 3. Денес и утре од 19 до 24ч
16. Сојуз на стопански комори, за КОМПАНИИ, бул. Митрополит Теодосиј Гологанов 1 или преку контакт телефонот 02/3091440 од 09-17 часот.
17. My market, нас. Илинден, 8-22 часот
18. Cat Cafe во Карпош 3 (задниот дел на трговскиот Алумина)? Денес и утре од 19-24 часот
19. Општина Карпош. Млечен ресторан, од 18:00 до 22:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!