Бесплатно информативно НЛП Предавање

Ве покануваме на бесплатно NLP предавање на кое ќе имате единствена можност практично да го проучите НЛП и одблизу да се запознаете со техниките кои ги нуди.

НЛП програмите на Центар за Бизнис Психологија се акредитирани од страна на American Board of NLP и се работат според нивните пропишани стандардни.

Она кое што ги прави поинакви од останатите НЛП програми е посветеноста кон Системската работа и системскиот пристап во нив. Односно, освен што работиме на свесното ниво, работиме и на потсвесното со што промените кои ги правиме кај себе се во насока на личен или професионален развој. Ваквиот пристап претставува неоткинлив дел од модерниот начин на живеење и клучниот елемент на балансот кој го бараме во модерниот начин на живеење.
Нашето припаѓање и улога која ја носиме или преземаме во нашето семејство се отсликува на сите полиња на живеење. Системската работа дава длабок поглед кон скриените динамики во семејните системи кои се отсликуваат низ нашиот личен и професионален живот.

Испреплетеноста на НЛП со Системската работа овозможува поинаков пристап кој работи на сите нивоа кои ни се потребни за ги остваруваме нашите цели и да водиме исполнет живот.

На 14 Септември во 17 и 30 часот до 19 часот во просториите на Центар за Бизнис Психологија.

Предавач:

Марина Анчевска – Основач на Центар за Бизнис Психологија, НЛП Тренер , Личен и професионален Коуч и Мастер практиционер

Ве молиме потврдете го вашето присуство на +389 78 402 762 или на следниот e- mail: contact@centerbpsee.com

Локација – Огнен Прица 1-1/11
(Во комплексот згради во кои се наоѓаат Магнус фитнес студио и Монтенегро мебел)

error: Content is protected !!