На кафе со AIESEC

Што е подобро од понеделничко утринско кафе?

Драги апликанти и заинтересирани студенти, вратите на AIESEC Skopje овој понеделник ќе бидат ширум отворени!
Сите оние кои сакаат да дознаат повеќе за нашата организација, како да станат член или пак им треба супер друштво за првото кафе во денот се поканети да дојдат, да земат чаша и да ја споделат со нас, AIESEC Skopje. 🙂

Доколку веќе не сте аплицирале, направете го тоа на: http://goo.gl/1FGFG4

Датум:19 септември (понеделник) од 10:30 часот до 14 часот

Локација: Економски факултет

error: Content is protected !!