БИЗНИС КОУЧИНГ: Зголемете ги вашите бизнис перформанси за 545%

ЕДНОГОДИШНА “1 на 1” БИЗНИС КОУЧИНГ ПРОГРАМА ЗА ЛИДЕРИ,
СОПСТВЕНИЦИ НА БИЗНИСИ, ПРЕТПРИЕМАЧИ,
КОИ САКААТ ДА НАПРАВАТ ВИСТИНСКА РАЗЛИКА СО СВОЕТО РАБОТЕЊЕ,
КОНТИНУИРАНО ДА ДОДАВААТ ВРЕДНОСТИ НА УСЛУГИТЕ
ИЛИ ПРОИЗВОДИТЕ И ДА ГО ВОДАТ СВОЈОТ ТИМ ДО ВРВОТ.

За жал, вашите лични како и резултатите на вашиот тим ќе останат
само просечни, се додека не започнете да инвестирате
во вашиот личен и тимски коучинг.

Светските искуства и истражувања покажуваат дека само со тренинг во одредена област, продуктивноста и перформансите се зголемуваат за 22.4%.
Но кога покрај тренингот имате и 1 на 1 или групен коучинг
зголемувањето на перформансите достигаат до 88% или дополнителни 400%.

Замислете си сега, што би значело доколку вашите перформанси или вашиот бизнис воопшто, се зголеми за 400, 500 па дури и за 700%.

Познатата светска студија за повраток на инвестицијата од коучингот – “Manchester Review on ROI in coaching”
докажува дека повратокот на инвестиција во коучингот на извршни директори
е феноменални 545%.
Ако инвестирате 1000 повратно добивате 5450 евра.

roi

Вашиот КОУЧ – Виктор Куновски е првенец на бизнис коучингот во
Македонија и во регионот.
Уште во 2005 прв во Македонија пишува на оваа тема во бизнис магазинот КАПИТАЛ. Првкоучира менаџери и предприемачи уште во
2005/06 во рамки на проектот за развој на човечки ресурси (HRDF1).
Неговата студија за случај од овој проeкт е првата публикувана коучинг
студија во Македонија и на балканот. Истата е објавена во коучинг
книгата на Карол Вилсон – “Најдобрите пракси по перформансен коучинг – прирачник за лидери, коучеви и специјалисти по Човечки Ресурси и Организациски Развој – (“Best Practice in Performance Coaching –
A Handbook for Leaders, Coaches, HR Professionals and Organizations”).

Виктор е и прв бизнис коуч кој работи на голема корпоративна коучинг програма за Македонски Телеком уште во 2009.
Има коучирано извршни директори и тимови во банкарскиот и осигурителниот сектор, IT и телекомуникацискиот сектор, здраствениот, секторот за туризам и голем број на мали и средни претпријатија.
Тој е ко-автор на “Сетската книга на Вредности” – (“World book of Values”)
Неговата најнова книга Дијамантско Лидерство излезе од печат во Македонија
летово 2016. Англиската верзија на истата книга, летоска се рангираше меѓу 10те најпродаваните книги на Амазон по организациска психологија.

УСПЕШНА ПРИКАСКА

Пред само 4 години Филип беше дипломец без голема перспектива во Македонија. Беше несигурен околу неговиот следен чекор и насоката
која сака да ја земе во својот живот. Му недостасуваше јасна
визија, смисол и стратегија за патот пред него.
За среќа, реши да инвестира во себе преку континуирана коучинг програма. Коучингот му помогна да ја идентификува највисоката цел во својот живот,
како и стратегијата за достигање на истата.
Во рок од 24 месеци заврши мастер на престижен универзитет во Европа.
Во истата земја почна да работи за иновативна ИТ компанија и ги убеди сопствениците на истата да инвестираат во Македонија.

Денес Филип на само 25 години и генерален менаџер на новоотворената компанија во Македонија. Неговото искуство и бенефитите од коучингот
дополнително ги натера и сопствениците на компанијата да воведат коучинг во мајката фирма.

Истата 1 на 1 коучинг програма, денес е достапна и за вас
и вашата компанија тука во Македонија. 

БЕНЕФИТИ ОД 1 на 1 КОУЧИНГ ПРОГРАМАТА

1 на 1 Бизнис Коучинг програмата ви дава континуирана поддршка и
фокус во идентификување, следење и егзекуција на клучните цели
и стратегијата
во вашиот бизнис и во работењето на вашиот тим.
Со ова ќе ви овозможи да ги надминете сите досегашни резултати, да ја ослободувате креативноста, иновацијата и да ја зголемувате продуктивноста кај вработените секојдневно со што
најдиректно ќе го максимизирате профитот.

Коучинг програмата и праксите ќе ве опремат со нови лидерски вештини
кои ќе ви овозможат поквалитетно искористување на вашето драгоцено време.
Како резултат ќе се зголемува и вашето слободно време, кое ќе
можете да го искористувате на клучните стратешки сегменти во бизнисот.

Ќе бидете по-фокуситран, а во исто време и по опуштени, со што драстично
ќе се намали вашиот стрес и зголеми задоволството при работењето.
Сето ова ќе ве води кон зголемување на продуктивноста.

Зголемената опуштеност не само што ќе влијае на продуктивноста, туку најдиректно ќе влијае и на квалитетот на вашиот приватен живот и меѓучовечките односи со вашата фамилија и пријатели.

Мој мнoгу добар пријател беше наследник на феноменален бизнис со
годишен обрт од 5 милиони Евра.
На жал и за разлика од Филип не ги прифати моите совети и можност
да биде коучиран. Денеска на моја лична жалост, тој е банкротиран.
Не дозволувајте ова да биде и ваша судбина.

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
– важи за првите 10мина кои ќе ме контактираат

Доколку сте лидер или сопственик на бизнис кој има искрена намера и
амбиција за креирање на исклучителни перформанси и резултати со своето
работење, резултати кои се иновативни инспиративни и прават вистинска
разлика за вас и вашите вработени

ќе добиете БЕСПЛАТНА “ТОП БИЗНИС КОУЧИНГ” сесија на која ќе ја:

ДЕФИНИРАМЕ КРИСТАЛНО ЈАСНА ВИЗИЈА И НАМЕРА ЗА
ИЗВОНРЕДНИТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ КОИ САКАТЕ ДА ГИ ПОСТИГНЕТЕ
ВО ВАШЕТО РАБОТЕЊЕ И СО ВАШИОТ ТИМ

ЌЕ ГИ ОТКРИЕТЕ ПРЕДИЗВИЦИТЕ КОИ ВЕ САБОТИРААТ ПРИ ДОСТИГНУВАЊЕТО НА РЕЗУЛТАТИТЕ КОИ ГИ ПОСАКУВАТЕ.

ЌЕ ЗАМИНЕТЕ ОД СЕСИЈАТА ФОКУСИРАНИ СО НОВА
ИНСПИРАТИВНА ЕНЕРГИЈА ОКОЛУ ВАШИОТ БИЗНИС
И НАПИШАН АКЦИОНЕН ПЛАН
ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ НА ПОСАКУВАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ.

1 на 1 Бизнис Коучинг програмата се состои од 18 бизнис коучинг сесии во период од година дена со Виктор.

по 2 сесии секој месец со исклучок на Јули и Август кога сесии не се планирани и по една сесија во Декември и во Јануари.

Бесплатната сесија не ве обврзува да продолжите со целата програма.

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА ОВАА МОЖНОСТ ДОДЕКА ТРАЕ.

– ЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ –

контактирате го:

Виктор Куновски
Телефон или вибер: 070 99 13 20

или на фејсбук страната на КОУЧ ЕРА

error: Content is protected !!