EQ ТРЕНИНГ: “СИЛНАТА МОЌ НА ЖЕНСТВЕНОСТА”

КОГА: 21ви Март 2017 од 09.00-16.00
КАДЕ: Факултет за Туризам и Менаџмент, Бул. Партизански Одреди бр. 99, Скопје
ЦЕНА: 6000 денари
Во цената се вклучени:
1. Целодневен Тренинг
2. Индивидуална EQ Коучинг сесија по тренингот
3.СЕРТИФИКАТ за учевство после индивидуалниот коучинг
4. две кафе паузи и ручек пауза.
Пријавување на мејл info@eq.mk и тел. 078 242 365

Тренингот “Силната Моќ на Женственоста” Ви помага да ја разбудите женската сензуална моќ, ве соочува со Моќта на трансформацијата на женскиот Ум, Tело и Дух. Истовремено ги освестуваме ригидните стереотипи за “Сензитивниот Бизнис Свет” и наоѓаме практични и применливи решенија за нив. Овој динамичен тренинг ве соочува со Факторите кои влијаат на вашата Моќ и сензуалност и со нови вештини ја зголемува вашата Моќ на Убедливост.

ШТО ЌЕ НАУЧИТЕ ОД ТРЕНИНГОТ:
1. Емотивна Автентичност – Како да ја разбереме Моќта на сензуалноста, женственоста и причините зошто да веруваме во Чесност и Целосност. Како да ја практикуваме Емоционалната Интелигенција и Само-Свесноста.

2. Лична Одговорност –Затоа што веруваме во Интегритет и Одговорност… превземаме 100% одговорност за своите емоции и ги поседуваме влијанијата и од позитивните и од негативните емоции. Тоа се нашите Избори и Акции.

3. Темелно познавање на Лидерството- Затоа што Веруваме дека таа улога ги менува нашите животи… затоа практикуваме лични Принципи, интерперсонално и групно Лидерство.

4. Моќна Мисија – Затоа што Веруваме во Дарежливост, служење и поврзување со повисока цел… Истражуваме и живееме со најдлабока Цел.

5. Поддршка на заедницата – Затоа што се грижиме за Себе и генерациите кои доаѓаат… креираме место каде што сите луѓе кои се дел од нашиот живот се сигурни, се почитуваат, предизвикуваат и се вклучени во Влијателни Мрежи.

КОЈ ТРЕБА ДА ПРИСУСТВУВА:
Жени Менаџери од средно и извршно ниво, претприемачи и лидерки на тимови.

Ве очекуваме на ова несекојдневно и незаборавно искуство!

error: Content is protected !!