Акцелераторска програма за стартапи со фонд од 50.000 долари

Сите заинтересирани стартапи, CEED Hub Skopje ги повикува да се пријават на акцелераторска програма која има фонд од 50.000 долари кои се наменет за развој на македонските стартапи.

Станува збор за петнаесет-неделната програма која вклучува консултантски сесии, менторства, обуки, работилници, нетворкинг настани, презентации пред потенцијални инвеститори итн. Селектираните стартапи ќе имаат целосна поддршка во нивниот раст и развој.

Линк до повикот https://ceedhub.mk/second-call-for-applications-for-the-startup-acceleration-program/ (Apply за тие што сакаат да ја пополнат формата за аплицирање). 

error: Content is protected !!