Како Naomi Campbell заработи 250 000 евра за неколку саати во Белград?

Британскиот супермодел Naomi Campbell  беше гостинка на една приватна забава во Белград, поточно славниот супермодел заработи 250 000 евра со тоа што се појави на забавата за доделување на награда на една компанија за јапонско исцртување веѓи каде што таа ја врачи наградата и веднаш после тоа многу брзо го напушти местото на настанот.

Naomi Campbell  својот лет го одложуваше неколку пати иако требаше да стигне во утринските часови, после неколку пропуштени летови, кога тргнала за Белград им напиша на своите следбениници дека иде негде.

После само неколку саати поминати во Белград своите фанови ги извести дека заминува од Србија, односно дека не преноќила во Србија, иако тоа беше најавено. Нормално србите збеснаа а обичните срби кои врзуваат крај со крај се прашуваа дали се нормални тие што плаќаат 250 000 евра за некој да дојде на неколку саати и да врачи награда. Убава сума за неколку саати работа наплати 47 годишниот супермодел.

error: Content is protected !!