NextGen вработува Marketing/Office Manager

ngNextGen од Скопје е основан во Јануари 2017 година од Анета Палевска, успешна бизнис организаторка која има MBA од една од топ 10 бизнис школи во САД и има работено цела деценија во ЊуЈорк и Лондон.

NextGen вработува Marketing/Office Manager, а NextGen е компанија која нуди услуги од полето на social media marketing, social media management и marketing consulting services за клиенти од англиско говорно подрачје.

Аплицирање за ова работно место на следниот линк: https://docs.google.com/forms/d/1dH-WwwlhnmdSFASKErq_TpfIn78ytyQeuLhm8Lh467k/viewform?edit_requested=true

error: Content is protected !!