Едукативнo видео на македонски јазик за митот државно “бесплатно”

За се она што државата тврди дека го добивате бесплатно, бесплатен превоз, бесплатни учебници, бесплатна бања, сето тоа е платено со народни пари, од страна на граѓаните и компаниите. Три минутно едукативно видео околу митот наречен бесплатно од страна на државата. Видеото е направено од страна на Balkon 3.

error: Content is protected !!