Руската и предложи на Американската амбасада решение за загадениот воздуx во Скопје

Бидејќи нашите пријатели од Амбасадата на САД во Македонија бараат идеи за загадувањето на воздухот во Македонија, би сакале да им го пoмогнеме со следново решение“ – стои во натписот на официјалниот твитер профил на Руската амбасада во земјава, на која се гледа скица од планираниот гасовод „Турски Тек“ кој според првичните планови требаше да поминува низ Македонија.

Кој рече дека само Доналд Трамп знаел да користи Твитер. Очекуваме одговор од Американската амбасада. 😀

error: Content is protected !!