Како Босанците го “решија” проблемот со узурпацијата на автобуските постројки

Оваа слика е сликана во Босна и Херцеговина во нивниот главен град Сараево. Очигледно немоќни да се справат со проблемот на узурпација на автобуските постројки смислиле “генијално решение” со рампи да ја штитат автобуската постројка.

Што би рекол еден наш висок државен функционер може изгледа шашаво но функционира. Балканските проблеми бараат и балканска иновативност. Затоа оваа статија ќе иде во рубриката технологија.

Image may contain: outdoor

error: Content is protected !!