Кои компании заработиле милиони евра од јавни набавки

Игор Трајковски направи листа на компании кои добиле јавни набавки и колку пари земале за истите. Неговиот пост го пренесуваме во целост (треба да почекате околу 30 секунди кога ќе кликнете на линковите за документите да ви се отворат).

Ако ве интересира каде се милионите EUR за јавни набавки, од инфо достапни на https://goo.gl/mS1MrL
(12.1.2015-12.2.2018) sortby

1. институција нарачател
https://goo.gl/ATXAtP

2. компании кои ги добиле набавките
https://goo.gl/2j853p

Please follow and like us:
0
error: Content is protected !!