Старлетата Kylie Jenner му ја намали вредноста на Snapchat за 1 милијарда долари

Со еден твит сестрата Kim Kardashian, Jenner го чинеше  Snapchat 1 милијарда долари од неговата вредност.

Tвитот на Jenner  доаѓа во време кога верните корисници се револтирани од новиот изглед и функции на апликацијата, со одвојување на корпоративните канали од содржините на тие што ти се пријатели, што кај некои корисници им падна тешко за снаоѓање.

Твитот на Kylie Jenner до нејзините 24 милиони следачи на Твитер резултираше со тоа што вчера акциите паднаа за 7.2 проценти, што му ја намали вредноста на Snapchat за 1.3 милијарди долари.

error: Content is protected !!