Како се праќало e-mail во 1984 година

Што би рекол дечкото со наочарите навистина е “лесно да се направи конекција”. Со оглед дека во Македонија дури во декември 1995 година добивме dial up интернет. Велика Британија тоа што правеше во 1984 години од емисии за компјутери, софтвер и хадвер до праќање e-mali-ови, изгледа во тоа време како да доаѓале од друга планета кога станува збор за технолошкиот развој.

error: Content is protected !!